Jennifer Aniston Een dag met Jennifer Aniston

Ze is mooi, sexy en een van de beroemdste actrices van Hollywood - Jennifer Aniston (42). We tonen haar dagelijkse routine en wat vooral belangrijk voor haar is.

6:30 het alarm gaat, ik sta vroeg op, zoals de vrede in de ochtend. Geen geluid. De dag begint met een banaan en een kleine run. Niet voor lang - maar lang genoeg om de vermoeide ledematen wakker te maken.
7:30 Yoga, elke andere dag! Kan er niet meer zonder leven. Mandy Ingber heeft me aangesloten - zij is mijn leraar. Vandaag kan ik de yoga-oefeningen vrij goed doen.
8:45 douchen, dan ontbijt. Ik eet vandaag beter dan vroeger. Niet alleen koffie en eiwitrepen. Nu heb ik veel vers fruit in de koelkast. Ik kijk wat ik in me stop.
10:00 vergaderingen en conferenties. Afwisselende scripts - ik zit vaak op een balansbal om mijn rug te versterken.
15:00 Wandeling met goede vrienden op het strand van Malibu. Veel frisse lucht en een goed humeur.
18:00 diner. Soms, maar daarvoor een tweede trainingssessie, dan meer kracht of Stairmaster. Ik probeer mijn evenwicht te bewaren.
20:00 evenement of bank. Of ik ben uitgenodigd voor een evenement, dan ben ik chique aan het maken. Of ik hou thuis lui op de bank. Het grote gevaar is dat ik 's avonds laat trek krijg in Mexicaans eten. Mijn grote passie, die natuurlijk gevaarlijk is voor de heup. (Lacht)