Jennifer Lopez insidertips voor fitcurven

Als je zo mooi wilt zijn als Jennifer Lopez, dan moet je lijden - en je krachtoefeningen doen! Welke favoriete oefeningen succes brengen, verraadt ons in een interview.

FFF: Je ziet er altijd fantastisch uit, hoe doe je dat?
Bedankt voor de bloemen. Ik loop elke dag achter mijn kinderen aan. Dat maakt krappe kalveren (lacht) . Nee, serieus: ik werk hard aan mijn karakter. Ze is mijn inventaris als entertainer.
FFF: openbaar je je fitnessconcept?
Ik hou van goede benen, maag en armen. Tracy Anderson heeft me oefeningen laten zien die alles hebben.
FFF: Laten we gaan!
Het begint met de oefening "brandkraan". Dit traint de kont en dijen. Je moet op handen en voeten zijn. En plaats dan je linkerelleboog op de grond. Plaats nu de rechterknie en trek aan de rechterschouder.
FFF: Oké, hoe gaat het?
(lacht) Dat is goed. Trek vervolgens het rechterbeen naar achteren en til de linkerelleboog van de vloer. Je beseft nu dat het goed in de maag en in de kont brandt. Dat is de manier waarop het moet zijn.
FFF: Is dat genoeg om een ​​lichaam als J.Lo te krijgen?
Nou ja, niet helemaal. Een andere oefening die ik leuk vind is deze: naar push-ups gaan, knieën op de grond. Begin met pushups. Schakel dan over naar de knielende positie. En trek met je linkerhand (met een klein gewichtje) over je hoofd. Schop tegelijkertijd met het linkerbeen in de tegenovergestelde richting. Deze oefening wordt "Push-up met Leg-kick" genoemd. En is geweldig voor de armen, buik en romp.