Lenny Kravitz Lenny Kravitz

Waarom Lenny Kravitz (47) de Duitse basketbalheld bewondert en soms in de jungle duikt. Maar nu niet: met het album "Black and White America" ​​komt hij in november op tournee.

1) Nooit iets doen
Als je jezelf niet dagelijks uitdaagt en jezelf tot het uiterste opdringt, roest je - je raakt comfortabel en laat je gaan. en
Dat is waarom ik altijd zoveel doe als ik kan. Tegelijk. Ik schrijf muziek, maak foto's, ontwerp meubels, zet kantoren en hotels op, maak films, lees en hoor veel en kijk heel veel dingen: basketbalspellen of musea. Ik probeer altijd actief te zijn en nooit iets te doen. Dat is het belangrijkste: fitness begint in het hoofd. Je hebt slaap nodig, maar je kunt niet lui zijn.
2) Dag, vechtsporten
Vroeger deed ik dingen als vechtsporten of gewichtheffen, maar er is gewoon te veel adrenaline in het spel. Vandaag beperk ik me tot de ochtend joggen op het strand, dan een duik, in de vroege avond een beetje yoga. Of een massage - om te ontspannen, uw geest leeg te maken en een rustige avond te hebben.
3) Ga weg hier
Als u permanent in beweging bent en constant in stress bent, moet u uw lichaam behandelen voor langere pauzes. Wat ik bereik door met drie of vier maanden per keer naar een houten hut op de Bahama's te gaan. Gewoon iets heel eenvoudigs en eenvoudig - zonder enige luxe. Of ik verstop me in de Braziliaanse jungle - in het midden van nergens, zonder mensen - wat gewoon geweldig is en me aan het denken zet. Mensen van overal mee naar toe nemen en hen meenemen naar een prachtige plek midden in de natuur, waar ze zelf konden denken en ademen, konden alle stress wegnemen.
4) Dick? Nee, bedankt!
Nou, niemand zou om Lenny Kravitz geven als hij dik en dik was. En daarom let ik op wat ik eet - of beter, mijn kok doet het. Hij vergezelt me ​​overal en controleert wat ik eet. Meestal is het vis en groenten in alle denkbare variaties. En ook een glas wijn, maar geen bier en geen zoete caloriebommen. Kijk me aan - het is goed voor 47, toch?
5) dochteronderneming
Ik ben en ik ben vrijgezel, maar ik begrijp mezelf als een familieman. Daarom ben ik blij dat ik een volwassen, intelligente dochter heb. Wie is ongelooflijk succesvol in wat ze doet en maakt me een extreem trotse vader. Want als je niemand hebt van wie je houdt of die van je houdt, dan ben je verdomd eenzaam en kan je niet veel doen - wat ook een fysiek effect heeft.
6) Gemaakt in Duitsland
Mijn atletische held is momenteel heel duidelijk Dirk Nowitzki. Ik bedoel, ik ben een fan van de Miami Heat. En de manier waarop we het kampioenschap tegen Dallas dit jaar verloren, doet echt pijn. Deze ongelooflijk geplaatste driepunts worpen van Dirk: Bum, Bum, Bum - en de druppels werden gezogen. De waanzin! Voor mij is hij momenteel de beste speler ter wereld. En hij komt uit Duitsland. Heb je meer van de variëteit?