Star Fitness Beyoncés Dijmysterie

De persoonlijke trainer van Beyoncé Knowles, Marco Borges, onthult vier fitnessoefeningen waaraan de superster zijn getrainde dijen te danken heeft. Uw plezier!

Beyoncé dankt ongetwijfeld haar grote lichaam aan haar indrukwekkende dansvoorstelling. Maar haar personal trainer Marco Borges heeft zijn aandeel in het lichaam van Beyoncés. Borges is verantwoordelijk voor haar gezonde levensstijl: hij plant haar trainingsprogramma en draagt ​​ook bij aan haar belangrijke deel van haar - onlangs veganistisch - voedingsplan. Daarnaast zijn de twee gezamenlijk gestart '22 Days Nutrition ', een voedselbezorgservice. Beyoncé schreef ook het voorwoord aan het begeleidende boek van Borges 'The 22-Day Revolution', dat vanaf april beschikbaar zal zijn.

Het geheim van Beyonce onthuld

In vergelijking met 'elle.com' onthulde de personal trainer nu de oefeningen achter de grote dijen van Beyoncé. In feite zijn er slechts vier in aantal en ook gemakkelijk te implementeren voor elke gemiddelde consument. Maar let op: Borges waarschuwt dat de oefeningen netjes op de spieren gaan - spierpijn is daarom onvermijdelijk! Onze benen zijn een van de spiergroepen die we constant gebruiken, zelfs als we geen training doen. Dus als je snel wilt veranderen, moet je uit je comfortzone stappen omdat deze spieren toch altijd in beweging zijn. Ontvang geweldige resultaten met deze vier oefeningen:

1. Lopen springen

Maak een grote stap naar voren zodat je voorste knie in lijn ligt met je hiel. Deze uitval houdt je rechtop. Ga nu een beetje verder en spring explosief op. Je verandert je voeten in de lucht. Nu, wanneer u in een longe op de grond landt, zijn de voor- en achterpoten van positie veranderd. Herhaal de hele tien keer.

2. Plié springt

Ga rechtop zitten, je rug is recht, je benen iets breder dan schouderbreedte uit elkaar. De tenen wijzen iets naar buiten. Ga in de knieën (in de plié) zodat je benen gebogen zijn in een hoek van 90 graden, het rechte bovenlichaam komt een beetje naar voren, de handen raken voor het lichaam. Spring explosief vanuit deze positie en strek je benen en armen zijwaarts recht voor je terug in de plié-positie landt. Herhaal deze oefening tien keer.

3. Bekkenliften

Ga plat op je rug liggen, je armen rusten recht uitgestrekt dicht bij je lichaam. Enkel je rechterbeen, je rechtervoet stevig op de grond naast je linkerknie. Het linkerbeen is recht. Til nu je linkerbeen een paar centimeter van de vloer op, over de rechtervoet kun je de vereiste druk uitoefenen. Til ook je heupen op van de vloer en span de spieren van de binnenkant van de dijen.

Breng het been omhoog zodat het uiteinde van het verlengde been een diagonale richting vormt naar de schouder.

Wanneer u het been laat zakken, verlaagt u de billen op de grond, maar blijft het been net voor de vloer in de lucht hangen. Nu is het weer aan de beurt. Herhaal deze oefening tien keer en verander dan de zijkanten.

4. Reverse Squat Kicks

Ga rechtop staan, de buikspieren zijn gespannen. Loop met één voet naar achteren in de long, handen kunnen samen voor het lichaam worden geplaatst. Nu ga je naar boven en trap je de achterste voet die achter was in de uitval naar voren. Je strekt je armen zijwaarts uit. Ga met je voet terug naar de longe zonder ergens tussendoor te laten vallen. Herhaal de oefening tien keer en verander dan de zijkanten.

Voltooi drie passen van de volledige oefeningsroutine.